вторник, 20 сентября 2016 г.

27 AUGUST ZIUA INDEPENDENȚEI

Un eveniment de importanță crucială din istoria contemporană îl constituie, fără îndoială, adoptarea de către parlament a Declarației de Independență a Republicii Moldova. Trebuie de remarcat rolul primordial al mișcării naționale la proclamarea independenței.
Moto: „Noi suntem un popor, Noi vom fi un popor După propria noastră croială, Dacă nu doarme adânc, Dacă-i trează oricând Conștiința națională!” (Vasile Romanciuc)

S-a împlinit ”25 de ani de la Independența Republicii Moldova” noi, bibliotecarii am ppregătit un vast program de activități pentru membrii comunității. S-a deschis ”Orășelul copilăriei” în parcur orașului, care anume pentru această sărbătoare a oferit un bogat program pentru copii și părinți.
S-au petrecut  mai multe ateliere care au inclus: modelaj în platelină, pictură în acorelă, desen pe asfalt, atelier de lectură, jocuri în aer liber, atelier de body – art unde doritorilor li s-a pictat drapelul și alte figuri în culorile albastru, galben, roșu. Activitatea acestei zile a fost una de amploare, beneficiarii au avut ocazia să citească, picteze, distreze, valorificînd într-un mod nonformal cultura țării noastre.

Șef Oficiu Copii -  Gorea Tatiana










Комментариев нет:

Отправить комментарий