вторник, 26 ноября 2019 г.




 SĂ CIRCULĂM CORECT!

Imagini pentru ziua mondială de comemorare a victimelor accidentelor rutiereZiua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere este marcată anual, la nivel mondial, în cea de-a treia duminică a lunii noiembrie. Este o zi în care se comemorează miile de personae ucise sau rănite în accidentele rutiere. Prin această zi de comemorare ,se transmit condoleanţe familiilor acestora, se omagiază profesioniştii din domeniul medicinii, poliţiei, serviciilor de urgenţă, toţi cei care se confruntă zilnic cu consecinţele dramatice ale accidentelor rutiere.

Cu această ocazie BPR ,,Ion Druță” Dondușeni în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Dondușeni, la data de 18 noiembrie a organizat o comunicare dedicată cestei zile cu genericul ,,Să circulăm corectîn cadrul căreia elevilor de la LT,,A. Mateevici” li s-a atenționat faptul că de mici, copii trebuie să știe că strada este un loc periculos și nicidecum un spațiu de joacă.

Elevii au făcut cunoștiință cu un set de reguli de circulație care trebuie respectate pentru a le proteja viața.

Scopul acestui eveniment a fost direcționat spre atenționarea și informarea copiilor privind consecințele tragice ale accidentelor rutiere. 






1 комментарий: